Enostavno naročilo in hitra dostava!

POSTOPEK NAROČANJA DARILNEGA BONA:

a) Na spodnji obrazec nam pošljite kateri darilni bon naročate, vaše podatke ( naslov za pošiljanje darilnega bona ) ali nas pokličite na telefon: 030 23 23 23.
b) Na vaš elektronski naslov boste prejeli predračun in ko ga boste plačali, nam pošljite potrdilo o plačilu ( lahko v elektronski obliki ali kot slika odrezka )
c ) Takoj po prejetju plačila in potrdila, vam bomo še isti dan bon poslali  na željeni naslov. Darilni bon vam lahko pošljemo tudi v elektronski obliki ( .pdf )

DARILNI BON LAHKO UPORABITE ZA KATEROKOLI OD NAŠIH SOB POBEGA.
CENA: 2-3 Osebe = 50€  |  4-5 Oseb = 60€   |  8-10 Oseb = 100€

Enostavno in hitro naročilo za tako unikatno in zabavno darilo!

Vedno poskrbimo, da so darilni boni poslani takoj po prejetem plačilu. Odzivnost je ena naših prioritet!

Kako poteka naročilo?
Ker smo med delovnim časom vedno prisotni za računalnikom,  je naša odzivnost zelo hitra. Takoj po naročilu, vam pošljemo predračun. Vi, pa nam pošljete nazaj potrdilo o plačilu ( lahko je v elektronski obliki ali kot slika odrezka ). Takoj, ko prejmemo vaše potrdilo, pošljemo darilni bon na vaš naslov oz. po važi želji. Vse to je lahko narejeno na isti dan naročila, vi pa prejmete bon že naslednji dan! Lahko ga prevzamete tudi v naših prostorih med 11h-21h na Obrežni stezi 2 v Ljubljani. V kolikor imate še kakšno vprašanje, nas pokličite na telefon: 030 23 23 23

Kaj dobi obdarjenec?
V današnjih časih imamo radi vse čim hitreje in čim bolj enostavno. Zato imamo pri nas popolnoma avtomatiziran sitem, ki je za prejemnika darilnega bona zelo enostaven saj rezervacija poteka hitro in brez zapletov. Obdarjenec dobi unikaten darilni bon, kjer se nahaja tudi koda rezervacije. Poleg darilnega bona, pa pristavimo še enostavna navodila in zemljevid lokacije. Ko hoče obdarjenec rezervirati svoj termin, obišče našo spletno stran, klikne na gumb "rezervacija" in sledi napotkom. Na koncu rezervacije uporabi svojo unikatno kodo, ki je napisana na darilnem bonu in s tem zaključi postopek. Mi dobimo obvestilo, obdarjenec pa email. Preostane samo še to, da ga z velikim veseljem sprejmemo in dogodivščina se lahko prične.

TOP
Facebook