Enostavno naročilo in hitra dostava!

POSTOPEK NAROČANJA DARILNEGA BONA:

a) Na spodnji obrazec nam pošljite kateri darilni bon naročate, vaše podatke ( naslov za pošiljanje darilnega bona ) ali nas pokličite na telefon: 030 23 23 23.
b) Na vaš elektronski naslov boste prejeli predračun in ko ga boste plačali, nam pošljite potrdilo o plačilu ( lahko v elektronski obliki ali kot slika odrezka )
c ) Takoj po prejetju plačila in potrdila, vam bomo še isti dan bon poslali  na željeni naslov. Darilni bon vam lahko pošljemo tudi v elektronski obliki ( .pdf )

DARILNI BON LAHKO UPORABITE ZA KATEROKOLI OD NAŠIH SOB POBEGA.
CENA: 2-3 Osebe = 50€  |  4-5 Oseb = 60€   |  8-10 Oseb = 100€

Enostavno in hitro naročilo za tako unikatno in zabavno darilo!

Vedno poskrbimo, da so darilni boni poslani takoj po prejetem plačilu. Odzivnost je ena od naših prioritet!

Kako poteka naročilo?
Ker smo med delovnim časom vedno prisotni za računalnikom,  je naša odzivnost zelo hitra. Takoj po naročilu, vam pošljemo predračun. Vi pa nam pošljete potrdilo o plačilu ( lahko v elektronski obliki ali kot slika odrezka ). Takoj, ko prejmemo vaše potrdilo, pošljemo darilni bon na vaš naslov oz. po e-pošti. Vse to je lahko narejeno v istem dnevu naročila, bon pa lahko prejmete že naslednji dan. Lahko ga prevzamete tudi osebno v naših prostorih na Obrežni stezi 2 v Ljubljani. V kolikor imate še kakšno vprašanje, nas lahko pokličete na telefon: 030 23 23 23

Kaj dobi obdarjenec?
Naš sistem je popolnoma avtomatiziran, kar pomeni, da je za prejemnika darilnega bona zelo enostaven, rezervacija pa je narejena hitro. Obdarjenec dobi unikaten darilni bon, na katerem je koda za rezervacijo. Poleg bona pristavimo še enostavna navodila z zemljevidom lokacije. Ko hoče obdarjenec rezervirati svoj termin, na naši spletni strani, klikne zavihek "rezervacija" in sledi napotkom. Na koncu rezervacije uporabi svojo unikatno kodo z darilnega bona in s tem zaključi postopek. Mi dobimo obvestilo o rezervaciji, obdarjenec pa email. Preostane samo še to, da ga z velikim veseljem sprejmemo in njegova dogodivščina se prične.

TOP
Facebook