Enostavno naročilo in hitra dostava

POSTOPEK NAROČANJA DARILNEGA BONA:

1. korak: Na spodnji obrazec nam pošljite za koliko oseb naročate bon ter vaše podatke (ime in priimek, naslov za pošiljanje darilnega bona) ali nas pokličite na telefon: 030 23 23 23
2. korak: Na vaš elektronski naslov boste prejeli predračun. Prosimo, da nam pošljete potrdilo o plačilu (lahko v elektronski obliki ali kot sliko odrezka) na info@thekey.si
3. korak: Takoj po prejetju plačila in potrdila, vam bomo še isti dan bon poslali na željeni naslov. Darilni bon vam lahko pošljemo tudi v elektronski obliki (pdf)

DARILNI BON LAHKO UPORABITE ZA KATEROKOLI OD NAŠIH SOB POBEGA, TUDI NA BLEDU (do 5 oseb). 


CENA:  2-3 osebe = 60€  | 4 osebe = 70€  |  5 oseb = 80€  | Velja v vseh sobah, na obeh naših lokacijah.

*6 oseb = 90€  Velja samo v Da Vinci Sherlock sobi v Ljubljani in Vilinčevi sobi na Bledu.  

*7 oseb = 100€  **8 oseb = 110€  |  *9 oseb = 120€  |  *10 oseb = 130€  |  *11 oseb = 140€  |  *12 oseb = 150€

Darilni bon za 7 ali več oseb velja samo za obisk Da Vinci - Sherlock sobe v izvedbi igre ''bitka''.

Enostavno in hitro naročilo za tako unikatno in zabavno darilo

Vedno poskrbimo, da so darilni boni poslani takoj po prejetem plačilu. Odzivnost je ena od naših prioritet.

Kako poteka naročilo?
Ker smo med delovnim časom večinoma prisotni za računalnikom, je naša odzivnost zelo hitra. Takoj po naročilu, vam bomo poslali predračun. Vi pa nam pošljite potrdilo o plačilu (lahko tudi kot sliko odrezka) na naš elektronski naslov info@thekey.si. Takoj po prejetju potrdila, vam bomo poslali darilni bon na željeni naslov oz. po e-pošti. Vse to je lahko narejeno v istem dnevu naročila, bon pa lahko prejmete že naslednji dan. Bon lahko tudi osebno prevzamete v naših prostorih na Obrežni stezi 2 v centru Ljubljane. V kolikor imate še kakšno vprašanje, nas lahko pokličete na telefon: 030 23 23 23                  Veljavnost darilnega bona je 1 leto od datuma izdaje. Darilnih bonov ne menjamo za gotovino.

Kaj dobi obdarjenec?
Naš sistem je popolnoma avtomatiziran, kar pomeni, da je za prejemnika darilnega bona zelo enostaven, rezervacija pa je narejena hitro. Obdarjenec bo dobil unikaten darilni bon, z rezervacijsko kodo. Poleg bona bo prejel še enostavna navodila za spletno rezervacijo termina in zemljevidom lokacije. Rezervacijo bo naredil na naši spletni strani, kjer bo kliknil na zavihek “rezervacija” in sledil napotkom. Na koncu rezervacije bo uporabil svojo unikatno kodo z darilnega bona in s tem zaključil postopek. Ob uspešno opravljeni rezervaciji, bo obdarjenec prejel email s potrditvijo. Preostane samo še to, da ga z velikim veseljem pričakamo in njegova dogodivščina se bo pričela.

TOP
Facebook