Pogosta Vprašanja

Za Sobo 1 - DaVinci & Sherlock priporočamo vsaj 14 let, mlajši morajo priti v spremstvu odrasle osebe, saj so nekatere preizkušnje kar težke in zahtevajo potrpežljivost. Zgornje starostne omejitve ni. Za Sobo 2 pa smo pripravili lažjo in težjo stopnjo, tako da lažjo stopnjo lahko odigrajo otroci od 8-12 let sami, težja stopnja pa je primerna že od 12 leta naprej. Naj vas spodnja meja 12 let za težjo stopnjo ne zmoti, saj vseeno ni tako lahka :)

Sobi sta opremljeni v starem duhu, skrivnostni in vznemirljivi, nikakor pa ne grozljivi. V kolikor bi se kdo počutil neudobno in bi želel oditi, ga bomo takoj spustili ven.

Pri obeh sobah imamo najmanjše število udeležencev 2 osebi, največ pa 5. Pri prvi sobi ( Sherlock in DaVinci ) pa smo pripravili tudi tako imenovano bitko, ki pa sprejme od 8-10 ljudi. Kaj pomeni bitka pa si preberite pod vprašanjem "kaj je bitka".

Svoj termin lahko rezervirate, vendar samo v primeru plačila. V kolikor bi termin radi prestavili na drug datum, nam morate to sporočiti vsaj 72 ur prej. Če načrtujete obisk, vam predlagamo da ga čimprej potrdite oz. izberete datum toliko naprej, da se lahko v miru uskladite z ostalimi udeleženci. Možnost rezervacije je po telefonu, e-pošte ali preko spletne strani.

Absolutno! Lahko nam pošljete elektronsko pošto na info@thekey.si ali nas pokličete na 030 23 23 23 in z veseljem vam bomo ustregli.

Novi BON21 lahko uporabite tudi v naših sobah pobega v Ljubljani ali na Bledu. Veljavni so do konca letošnjega leta, do 31.12.2021. Za rezervacijo nam morate sporočiti vsaj 24 ur vnaprej. Prav tako nam sporočite, kdo je upravičenec bona. Vrednost BON21 je 100€ za vse polnoletne osebe, ter 50€ za vse mladoledne osebe.

Za rezervacijo termina oz. vse informacije nas pokličite (030 23 23 23) oz. nam pošljite e-mail (info@thekey.si) ter nam sporočite, da bi radi uporabili BON21. Poslali vam bomo obrazec (PRILOGO 1, 2 ali 3), ki jo boste izpolnili in podpisali ter prinesli na dan obiska.

Poleg tega obrazca boste morali s seboj prinesti še fotokopijo vašega identifikacijskega dokumenta (osebna izkaznica/potni list).

Ob rezervaciji termina vas bomo prosili še za vaše osebne podatke, ki jih potrebujemo za uspešno rezervacijo (EMŠO, ime in priimek, datum obiska ter znesek. Vaše osebne podatke bomo varovali skladno z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, še dve leti po vašem obisku.

Postopek je enostaven in ni razloga, da ne bi uporabili BON21 za odlično Escape Room izkušnjo.

Svoj termin lahko (brez dodatnih stroškov) stornirate ali prestavite do najkasneje 72 ur pred igro, kasneje vam bomo morali igro zaračunati. Denarja ne vračamo.

V Da Vinci Sherlock sobo zaradi varnostnih razlogov niste zaklenjeni. V Čudežni deželi pa imate gumb za izhod v sili, ki vam takoj odpre vrata. Dogajanje v sobah je tudi stalno pod budnim nadzorom našega moderatorja in v kolikor bi kdo želel zapustiti prostor, mu to takoj omogočimo, vendar se s tem igra konča.

Seveda, morda bo prav on/ona najmočnejši člen.

Dobro voljo in živahne sive celice :)

Covid-19 varnost: sobe natančno razkužimo po vsaki skupini, prostore prav tako po vsaki igri temeljito prezračimo. Naši moderatorji so testirani vsak teden oz. cepljeni, nosijo zaščitne maske in se držijo na predpisani razdalji. Razkužila so med igro stalno dostopna.

Od 6.9.2021 je obvezen PCT pogoj (razen za mlajše od 15 let) za vstop v naše prostore in odigranje iger. Brez tega, ne boste mogli odigrati igre.

Obiskovalci morajo med igro nositi zaščitne maske. Kot člani slovenskega Združenja Escape Room dejavnosti, skrbno sledimo priporočilom in navodilom Nacionalnega Inštituta za Javno Zdravje NIJZ https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19

Specifična Vprašanja

Bitka je na voljo samo v naši prvi uspešnici DaVinci & Sherlock. Bitka je primerna za skupino od 8-10 oseb in je zelo popularna predvsem za podjetja in tako imenovane "team buildinge". Seveda pa je primerna tudi za prijatelje ali večjo družino. Saj vas razdelimo v dve skupini in vsako skupino zaklenemo v sobi in čas omejimo na 30. minut. Ko se vsi rešite, počakate našega moderatorja, da ponovno nastavi sobi ( približno 10min ) in zamenjamo vloge. Vsaka skupina bo tokrat zaprta v drugo sobo in vas zopet omejimo na čas trajanja 30. minut. Na koncu, ko se vsi rešite, razglasimo zmagovalno ekipo. Nivo same igre je tukaj zelo tekmovalen.

Seveda, preko spleta imamo opcijo plačila preko PayPal-a, saj je to zadnje čase najbolj popularna oblika plačila kot tudi najbolj enostavna. Vendar vemo, da nima vsak odprtega računa PayPal, zato nas lahko pokličete na naš telefon: 030 23 23 23 ali pišete na naš email: info@thekey.si in nam sporočite dan in uro rezervacije. Mi vam bomo poslali predračun, ki ga lahko poravnate na vaši spletni banki, na banki osebno ali pošti. V kolikor bi radi plačali ob prihodu, nas prosim pokličite, da nam podate vse potrebne podatke za rezervacijo. Tako, da je možno tudi plačilo ob samem prihodu.

TOP
Facebook