Pogosta Vprašanja

Za Sobo 1 - DaVinci & Sherlock priporočamo vsaj 14 let, mlajši morajo priti v spremstvu odrasle osebe, saj so nekatere preizkušnje kar težke in zahtevajo potrpežljivost. Zgornje starostne omejitve ni. Za Sobo 2 pa smo pripravili lažjo in težjo stopnjo, tako da lažjo stopnjo lahko odigrajo otroci od 8-12 let sami, težja stopnja pa je primerna že od 12 leta naprej. Naj vas spodnja meja 12 let za težjo stopnjo ne zmoti, saj vseeno ni tako lahka :)

Sobi sta opremljeni v starem duhu, skrivnostni in vznemirljivi, nikakor pa ne grozljivi. V kolikor bi se kdo počutil neudobno in bi želel oditi, ga bomo takoj spustili ven.

Pri obeh sobah imamo najmanjše število udeležencev 2 osebi, največ pa 5. Pri prvi sobi ( Sherlock in DaVinci ) pa smo pripravili tudi tako imenovano bitko, ki pa sprejme od 8-10 ljudi. Kaj pomeni bitka pa si preberite pod vprašanjem "kaj je bitka".

Svoj termin lahko rezervirate, vendar samo v primeru plačila. V kolikor bi termin radi prestavili na drug datum, nam morate to sporočiti vsaj 72 ur prej. Če načrtujete obisk, vam predlagamo da ga čimprej potrdite oz. izberete datum toliko naprej, da se lahko v miru uskladite z ostalimi udeleženci. Možnost rezervacije je po telefonu, e-pošte ali preko spletne strani.

Absolutno! Lahko nam pošljete elektronsko pošto na info@thekey.si ali nas pokličete na 030 23 23 23 in z veseljem vam bomo ustregli.

Svoj termin lahko na naš elektronski naslov (info@thekey.si) stornirate ali prestavite do najkasneje 24 ur pred igro. V kolikor se to zgodi v manj kot 24 urah pred rezerviranim terminom, vam denarja ne vrnemo.

V Da Vinci Sherlock sobo zaradi varnostnih razlogov niste zaklenjeni. V Čudežni deželi pa imate gumb za izhod v sili, ki vam takoj odpre vrata. Dogajanje v sobah je tudi stalno pod budnim nadzorom našega moderatorja in v kolikor bi kdo želel zapustiti prostor, mu to takoj omogočimo, vendar se s tem igra konča.

Seveda, morda bo prav on/ona najmočnejši člen.

Dobro voljo in živahne sive celice :)

Covid-19 varnost: predmete v sobah natančno razkužimo po vsaki skupini, prostore prav tako po vsaki igri temeljito prezračimo. Naši moderatorji se držijo na predpisani razdalji. Razkužila so med igro stalno dostopna.

Kot člani slovenskega Združenja Escape Room dejavnosti, skrbno sledimo priporočilom in navodilom Nacionalnega Inštituta za Javno Zdravje NIJZ https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19

Specifična Vprašanja

Bitka je na voljo samo v naši prvi uspešnici DaVinci & Sherlock. Bitka je primerna za skupino od 8-10 oseb in je zelo popularna predvsem za podjetja in tako imenovane "team buildinge". Seveda pa je primerna tudi za prijatelje ali večjo družino. Saj vas razdelimo v dve skupini in vsako skupino zaklenemo v sobi in čas omejimo na 30. minut. Ko se vsi rešite, počakate našega moderatorja, da ponovno nastavi sobi ( približno 10min ) in zamenjamo vloge. Vsaka skupina bo tokrat zaprta v drugo sobo in vas zopet omejimo na čas trajanja 30. minut. Na koncu, ko se vsi rešite, razglasimo zmagovalno ekipo. Nivo same igre je tukaj zelo tekmovalen.

Seveda, preko spleta imamo opcijo plačila preko PayPal-a, saj je to zadnje čase ena najbolj varnih in popularnih oblik plačila, obenem pa je tudi enostavna za uporabo. Vendar vemo, da nima vsak odprtega računa PayPal, zato nas lahko pokličete na naš telefon: 030 23 23 23 ali pišete na naš email: info@thekey.si in nam sporočite dan in uro rezervacije. Mi vam bomo poslali predračun, ki ga lahko poravnate na vaši spletni banki, na banki osebno ali pošti. V skrajnem primeru, ko res ne gre drugače in bi plačali z gotovino ob prihodu, nas prosim pokličite, da nam podate vse potrebne podatke za rezervacijo. Tako, da je možno tudi gotovinsko plačilo ob samem prihodu. 

TOP
Facebook