Pogosta vprašanja

Za sobo Da Vinci & Sherlock priporočamo vsaj 13 let, mlajši lahko odigrajo lažjo verzijo (od 8-12let), saj so nekatere preizkušnje kar težke in zahtevajo potrpežljivost. Zgornje starostne omejitve ni. V Čudežni deželi pa otroškim skupinam malce več pomagamo, odrasli pa se morajo zelo potruditi, saj je potrebno razmišljati povsem izven okvirjev in je soba ne glede na ime kar precej zahtevna :)

Tako je, vrata zapremo, vendar je dogajanje v sobah stalno pod video nadzorom moderatorja/gamemasterja in v kolikor bi kdo želel zapustiti prostor, mu je to vedno omogočeno. Prav tako je v sobi Da Vinci - Sherlock ključ za izhod v sili, v Čudežni deželi pa ''SOS'' gumb, ki vam kadarkoli odpre vrata na prostost in konča igro.

Pri obeh sobah je minimalno število udeležencev 2 osebi, največ pa 5 oz. 6 v Da Vinci - Sherlocku. V sobi Da Vinci - Sherlock pa lahko sprejmemo do maksimalno 12 oseb (2 ekipi po 6), ki odigrajo tako imenovano bitko. Več o bitki pa si preberite pod vprašanjem "kaj je bitka".

Svoj termin lahko rezervirate, vendar samo v primeru plačila. V kolikor bi termin radi prestavili na drug datum, nam morate to sporočiti vsaj 72 ur prej. Če načrtujete obisk, vam predlagamo da ga čimprej potrdite oz. izberete datum toliko naprej, da se lahko v miru uskladite z ostalimi udeleženci. Možnost rezervacije je po telefonu, e-pošti ali preko spletne strani (s PayPalom).

Absolutno :) Lahko nam pošljete elektronsko pošto na info@thekey.si ali nas pokličete na 030 23 23 23 in z veseljem vam bomo ustregli.

Svoj termin lahko (brez dodatnih stroškov) stornirate ali prestavite do najkasneje 72 ur pred igro, kasneje vam bomo morali igro zaračunati.

Seveda, morda bo prav on/ona najmočnejši člen.

Zgolj dobro voljo in živahne sive celice, za vse ostalo bomo poskrbeli mi :)

Da Vinci - Sherlock sobi sta opremljeni v starem duhu, skrivnostni in vznemirljivi, nikakor pa ne grozljivi. V kolikor bi se kdo počutil neudobno in bi želel oditi, ga lahko takoj izpustimo ven, oz. se lahko vrata kadarkoli odklene. Čudežna dežela pa se začne v ječi, ki deluje zelo pristno, nadaljuje pa v pravljični deželi. Tudi tukaj imamo varnostni gumb, ki vas v trenutku spusti ven.

Specifična Vprašanja

Bitka je na voljo samo v naši prvi uspešnici Da Vinci & Sherlock. Primerna je za skupine od 8-10 oseb (izjemoma tudi 12) in je zelo popularna pri podjetjih in tako imenovanih "team buildingih" ter rojstnih dnevih, dekliščinah... Seveda pa je primerna tudi za prijatelje ali večjo družino. Razdelimo vas v dve skupini in vsako skupino zaklenemo v svojo sobo ter čas omejimo na 30. minut. Ob ''polčasu'' ponovno nastavimo sobi (dobrih 5 minut) in zamenjamo vloge. Skupini bosta tokrat zaprti v nasprotno sobo in zopet boste imeli na voljo novih 30 minut. Po izteku časa lahko na željo tudi razglasimo bolj uspešno ekipo. Nivo igre je kar tekmovalen.

Seveda, preko spleta imamo opcijo plačila preko PayPal-a, saj je to ena najbolj varnih oblik spletnega plačevanja ter tudi najbolj enostavna. Kdor sistema PayPal ne uporablja, nas lahko pokliče na naš telefon: 030 23 23 23 ali pišete na naš email: info@thekey.si ter nam sporoči dan in uro rezervacije. Mi vam pošljemo predračun, ki ga lahko poravnate na vaši spletni banki, na banki osebno ali pošti. V kolikor pa bi radi plačali gotovinsko ob prihodu, nas prosimo pokličite, da nam posredujete vse potrebne podatke za rezervacijo.

NA VRH
Facebook