ZA PODJETJAZabaven Team BuildingPokličite nas na 030 23 23 23Izviren in nepozaben Team Building

Team Buidling v THE KEY Escape Room

Pokličite nas, rezervirajte in se prepričajte zakaj se za nas odloči toliko podjetij. Escape room je vrhunska oblika zabave, ki je obnorela cel svet in je seveda primerna tudi za podjetja v obliki team buildinga.

Team building je izredno koristna oblika druženja, ki razvija in oblikuje kolektivno (teamsko) delo in skupno reševanje težavnih situacij. Omogoča odkrivanje prikritih sposobnosti vaših zaposlenih, obenem tvori bolj pristne odnose in povezuje sodelavce. S tem pa vpliva tudi na zavedanje, da je uspeh plod sodelovanja vseh članov.

The Key Escape room Ljubljana, vam ponuja, da se vaša ekipa vživi v skrivnostni svet Leonarda Da Vincija in Sherlocka Holmesa, nato pa s skupnimi močmi reši vse uganke in izzive, ki jih ločujejo od prostosti. Okoliščine, v katerih se bo vaša ekipa znašla, bodo poskrbele za enega najboljših team buildingov, kar jih obstaja. Čakajo vas zahtevni izzivi, ki pa jim boste kos, če boste delovali kot ekipa in izžarevali pravi ekipni duh.

Team building v The Key Sobi pobega Ljubljana, je zelo priljubljen. Zagotavlja edinstveno izkušnjo, polno smeha in zabave, ki bo še dolgo tema pogovorov med vašimi zaposlenimi. Hkrati pa zaposlenim v podjetju ponuja lepo priložnost, da pod časovnim pritiskom preizkusijo svoje sposobnosti komuniciranja, organizacije, kritičnega, logičnega ter kreativnega razmišljanja. Podobno kot v pisarni, kajne?

Po koncu dogodivščine boste skupaj z našim osebjem analizirali svoje odločitve, kako ste komunicirali med seboj, kaj bi lahko naredili drugače, da bi se rešili iz sobe ali pa morda pogledali razloge, zakaj ste se tako hitro rešili iz sobe.

Da bi našli ključ in pravočasno ušli na prostost iz The Key Sobe pobega, je potrebno:

  • RAZMIŠLJATI IZVEN USTALJENIH OKVIRJEV – Kreativna žilica vsakega člana vaše ekipe bo rešila tisto, kar bo drugim ostalo skrito. Tukaj ima vsak posameznik priložnost, da spusti svojo domišljijo z vajeti ter razmišlja izven pravil ter ustaljenih okvirjev, kar vodi v hitrejše reševanje izzivov.
  • KOMUNICIRATI – Soba pobega zahteva ekipni duh in komunikacijo. Če posameznik najde kakšno od rešitev in je ne deli z ostalo ekipo, celotna ekipa izgublja na času ter se oddaljuje od uspeha. Najboljše ekipe so tiste, ki razvijajo komunikacijo med posamezniki.
  • VODITI – Strateški pristop k izzivom ter vodenje ekipe preko preprek pokaže rezultate tako v poslovnem svetu kot tudi v sobi pobega. Ekipa hitro ugotovi kdo je naravni vodja, ki koordinira naloge v ekipi in vzpodbuja vzporedno delo posameznikov.
  • SLEDITI – Harmoničnost in usklajenost med sodelavci je zelo priporočena, saj se v nasprotnem primeru izgublja energijo in čas, kar ne prinaša dobrega in željenega rezultata. Medsebojno zaupanje je del strategije, ki se vam bo zanesljivo obrestovala.
  • POSLUŠATI – Vsaka ideja je morda ključ do rešitve, zato mora biti vsak posameznik slišan in se počutiti enakovrednega na poti iskanja rešitve ter del skupnega uspeha.
  • DELOVATI KOT EKIPA – Vsak posameznik je sposoben iskanja rešitev, vendar ekipno delo prinese hitrejše in boljše rezultate, kar člani ekipe hitro ugotovijo. Prav tako se skozi skupinsko spopadanje z izzivi, posamezniki učijo drug od drugega ter ob tem krepijo medsebojne vezi in razvijajo zaupanje v ekipo.
  • VERJETI, DA VAM BO USPELO - Če želite uspeti, morate ves čas verjeti, da so rešitve na voljo in da vam bo uspelo. Ne glede na to, koliko časa imate na voljo, je zaupanje vase in v ekipo ključnega pomena za dober potek in na koncu za odličen rezultat tako v podjetju kot tudi v sobi pobega.
  • UŽIVATI – Skozi sproščen pristop vsak posameznik mnogo lažje najde svojo kreativno stran, ki je prava za iskanje rešitev. V vsakem trenutku je potrebno uživati in iskati zadovoljstvo, kar dolgoročno prinese pravo vzdušje ter pristno povezanost.

 

Na Team Building ste vabljeni vsak dan med 10:30 in 21. uro oz. na vašo željo tudi po dogovoru, izven uradnih ur. Lahko vam pripravimo individualno ponudbo prilagojeno za vaše podjetje.

Za več informacij smo vam na voljo na info@thekey.si ter na telefonski številki 030 23 23 23, z veseljem vas vabimo tudi na ogled naše spletne strani www.thekey.si.

Nekaj utrinkov naših Team Building skupin

TOP
Facebook