PRAZNOVANJE V ESCAPE ROOM THE KEY LJUBLJANAUnikatno praznovanje rojstnega dne!Pokličite nas na 030 23 23 23 za več informacij!

Bodi faca, praznuj v The Keyju!

Že veš, kje boš letos praznoval rojstni dan? Povabi svoje prijatelje v sobo pobega The Key in doživeli boste dogodivščino, ki je še dolgo ne boste pozabili!

Rojstnodnevna praznovanja v naši sobi pobega so izredno priljubljena. Dogodivščina, ko zaklenjeni v sobo v boju s časom kravžljate možgančke in napenjate svoje sive celice, nikogar ne pusti ravnodušnega. V sobi pobega The Key lahko hkrati gostimo do 17 oseb, rojstnodnevne zabave pa so primerne za vse od 8. leta dalje. Po pobegu sledi še skupinsko fotografiranje.

Da pa se z rešitvijo na prostost veselo druženje ne zaključi, poskrbimo v sodelovanju z lokalom Cielito Lindo, ki je v naši neposredni bližini. Ponujamo vam tudi izjemno možnost nastopa doma in v tujini priznanega čarodeja Sama Sebastiana - www.carodej.org, ki s svojo predstavo očara in začara vse prisotne. Praznovanje se tako nadaljuje in prepričani smo, da bodo vaši otroci o edinstveni izkušnji še dolgo govorili!

Za vse informacije in rezervacije pokličite na telefonsko številko 030 23 23 23 ali pišite na naslov: info@thekey.si

NA VRH
Facebook