PRAZNOVANJE V ESCAPE ROOM THE KEY LJUBLJANAUnikatno praznovanje rojstnega dnePokličite nas na 030 23 23 23 za več informacij

Bodi faca, praznuj v The Key Sobi pobega

Že veš, kje boš letos praznoval rojstni dan? Povabi svoje prijatelje v Sobo Pobega The Key in doživeli boste dogodivščino, ki je še dolgo ne boste pozabili.

Rojstnodnevna praznovanja v naši sobi pobega so izredno priljubljena. Dogodivščina, ko zaprti v sobo v boju s časom kravžljate možgančke in napenjate svoje sive celice, nikogar ne pusti ravnodušnega. V Sobi Pobega The Key lahko hkrati gostimo do 17 oseb, rojstnodnevne zabave pa so primerne za vse od 8. leta dalje. Po pobegu sledi še brezplačno skupinsko fotografiranje.

Da se z rešitvijo na prostost veselo druženje ne zaključi, poskrbimo v sodelovanju z lokalom Cielito Lindo, ki je v naši neposredni bližini. V lokal lahko prinesete svoje prigrizke in torto, v zameno za prostor pa otrokom naročite sokove.

Ponujamo vam tudi izjemno možnost nastopa doma in v tujini priznanega čarodeja Tonija Mežana (www.toni.si), ki s svojo predstavo očara in začara vse prisotne. Praznovanje se tako nadaljuje in prepričani smo, da bodo vaši otroci o edinstveni izkušnji še dolgo govorili.

Za vse informacije in rezervacije pokličite na telefonsko številko 030 23 23 23 ali nam pišite na info@thekey.si

TOP
Facebook