V naši sobi pobega smo gostili zelo zanimivo druščino, kanadsko pet člansko družino z začasnim bivanjem v Švici. To samo po sebi ne bi bilo nič nenavadnega, če se ne bi njihove 5 tedenske počitnice leta 2013, raztegnile v raziskovanje celega sveta (trenutno so bili že v preko 93 državah). Gre za neverjetno avanturo, polno doživetij, novi spoznanj in poznanstev ter učenja na način, ki ti ga sicer ne more prinesti nobena izobraževalna ustanova. Seveda so morali obiskati tudi Slovenijo nad katero so popolnoma navdušeni. Njihove dogodivščine lahko spremljate na spletni strani, Youtube kanalu in Instagram profilu.

https://growingupwithoutborders.com/

https://www.youtube.com/channel/UCxXqRGeCRCMgZaQIrAP03mw

https://www.instagram.com/growingupwithoutborders/

Otroški rojstni dan v sobi pobega

Soba pobega v slovenščini, po vsem svetu pa sicer poznana kot Escape room je vrhunska zabava, ki je namenjena praktično vsem. Izjema niso niti otroci. V družbi staršev leta praktično niso omejitev, če pa želijo priti samostojno morajo biti vsaj 8 let stari pa vse tja do 12. Starješe, se smatra že kot ”odrasle”, vsaj po načinu reševanja nalog. V resnici se otroci pri veliko ugankah izkažejo celo boljše kot odrasli. Razlog je zelo enostaven, neobremenjeno razmišljanje in nekompliciranje.
Rojstnodnevne zabave so neverjetno popularne, saj otroci doživijo nekaj novega, interaktivnega, kjer vsi aktivno sodelujejo pri iskanju skritih predmetov, reševanju ugank, odklepanju ključavnic in interakciji z moderatorjem, ki jih animira in usmerja med igro, da pridejo do končne rešitve. Nič čudnega, da o tem navdušeno vsem razlagajo še dolgo po njihovi dogodivščini.

Praznovanje Rojstnega dne | Praznuj rojstni dan v escape room THE KEY

Naša Soba Pobega 🏆THE GAME ESCAPE ROOM BLED je konec junija pristala na zavidljivem 41 mestu na svetu na spletni strani ESCAPETHEROOMZ.COM🏆 Že od začetka delovanja so obiskovalci navdušeni, saj so uganke res domiselne in izredno raznolike. Primerne so tako za družine, pare, otroke in odrasle, saj ponujajo pravo kombinacijo ugank in izzivov, ki poskrbijo, da ena ura dobesedno odleti. Pridite in se prepričajte tudi vi, zakaj so nas obiskovalci uvrstili tako visoko in nam namenili tako odlične ocene ➡️www.thegame.si 👍✔️

Top 100 Escape Rooms in the World – June 2019

S ponosom sporočamo, da smo tudi letos prejeli prestižno nagrado. TripAdvisor Certifikat Odličnosti smo prejeli za THE KEY Escape Room LJUBLJANA ter prav tako za THE GAME Escape Room BLED. Vilinčeva soba je naša nova pridobitev na Bledu. Vse zasluge gredo vam, naši dragi obiskovalci, ker ste si vzeli čas in opisali vašo odlično izkušnjo. To nam pomeni ogromno. Še naprej se bomo trudili, da bomo vsakomur pričarali enkratno in nepozabno dogodivščino, ki vam bo ostala v spominu še dolgo časa. Hkrati se vam zahvaljujemo za vsako dobro besedo, ki jo širite naprej.
https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g274873-d7322319-Reviews-The_Key_Escape_Room_Ljubljana-Ljubljana_Upper_Carniola_Region.html
https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g274863-d7905060-Reviews-The_Game_Escape_Room_Bled-Bled_Upper_Carniola_Region.html

Na Bledu, gorenjskem biseru smo prevzeli utečen Escape room, ki je do sedaj navduševal tuje in domače obiskovalce. Dodali smo mu nekaj naše kreative in idej, ki bodo še dodatno popestrile dogajanje v njem. Lokacija je prav v centru, blizu avtobusne postaje oz. nasproti slaščičarne Zima (poznana kot Šmon). Spremembe je bila deležna tudi spletna stran https://www.thegame.si/sl/ kjer najdete informacije o igri in si lahko ogledate razpoložljive termine ter si ga tudi rezervirate. Polni dobre volje vas od sedaj vabimo tudi na obisk odlične ter skrivnostne Vilinčeve sobe na Bled.

Mol je pričel s prenovo in pregledom vseh napeljav na Trubarjevi ulici in tudi Obrežni stezi. Z deli so pričeli na našem koncu in se bodo postopoma pomikali proti Resljevi, kjer naj bi zaključili ta del do nekje konca Junija. Zaradi tega smo v dopoldanskem času malce spremenili urnik in med tednom začenjamo ob 16h. Po dogovoru pa vas lahko seveda sprejmemo tudi prej. Ne bi namreč želeli, da bi hrup z gradbišča kakorkoli vplival na vaše doživetje, čeprav večinoma ni moteče in glasno. Za spremenjen urnik se vam opravičujemo in verjamemo, da veste, da bi raje poslovali kot ponavadi. Verjamemo pa tudi to, da bo po prenovi in ureditvi okolica lepša in še bolj prijazna do vseh nas.

https://www.ljubljana.si/sl/moja-ljubljana/ljubljana-zate/projekti-mol/prenova-trubarjeve-ulice/


Pogled proti Trubarjevi in na Obrežno stezo z našega vhoda na sredini meseca marca.

Varnost v Sobi pobega

Varnost v The Key Sobi pobega:

Zabavne dogodivščine so pri nas v The Key Sobi pobega vedno zagotovljene, a že od odprtja je varnost vedno prioriteta. Kliknite spodaj in si oglejte kako pri nas skrbimo za varnost (prispevek je delo Planet TV) Varnost v The Key Sobi pobega na Planet TV

Kot eni izmed prvih Sob pobega v Sloveniji in kot soustanovitelji Gospodarsko interesnega združenja escape room dejavnosti (GIZ ER.si) smo vedno dosledno upoštevali slovensko zakonodajo glede varnosti in jo nadgradili z dodatnimi visokimi standardi in ukrepi, ki jim sledimo in s tem omogočamo obiskovalcem povsem varno izkušnjo pri nas.

Sobi Sherlock in Da Vinci ter Čudežna dežela vas bosta še naprej razveseljevali z nepozabnimi dogodivščinami.

Praznični Escape room oz. Soba pobega

Mesec december je izredno zanimiv in množice ”domačih” ter tujih turistov od vsepovsod, se kar valijo v mesto, na ogled okrašenih ulic, vabljivih stojnic, uličnih umetnikov in najrazličnejših znamenitosti. Mednje gotovo sodi tudi vrhunska zabava, ki jo poznamo pod imenom Escape room oz Soba pobega. V decembru je zelo veliko povpraševanja po Team buildingih, rojstnih dnevih, veliko pa je tudi obiskovalcev iz vseh koncev Slovenije, ki združijo obisk mestnega jedra z nepozabno dogodivščino po imenu Escape room. Nedvomno zaslužena zabava in sprostitev, ki je še kako potrebna vsakomur.

Kaj je Soba pobega oz. Escape room?

Escape room oz. Soba pobega po slovensko je družabna dejavnost, ki praktično vsakogar ”zasvoji”. Igra te potegne vase, ker sodeluješ z ostalimi prijatelji, sorodniki ali sodelavci, ki so skupaj zaklenjeni v tematsko obarvano sobo. Skupaj morate sodelovati, poiskati skrite predmete in namige, razvozlati različne uganke in šifre, odlično opazovati, kakšno stvar tudi sestaviti ter se dokopati do končne rešitve, ki vas bo popeljala na prostost. Da pa bo vse skupaj še malce bolj napeto poskrbi omejen čas, ki se pridno odšteva. Pri nas imamo na voljo klasično Da Vinci – Sherlock sobo, kjer odigrate obe tematiki v isti igri v 70 minutah in Čudežno deželo, sobo druge generacije, kjer je ključna vaša domišljija, imate pa 60 minut časa.

.

Kino nagradni natečaj

❗NAGRADNI NATEČAJ❗Sodelujte v The Key Escape Room nagradnem natečaju in osvojite 2 karti za film Hrestač in štiri kraljestva!✨👑Vse, kar morate storiti, da se vključite v žreb, je:

✔️ Všečkati našo FB stran
✔️ V komentar označiti (taggati) osebo, s katero si želite film ogledati
✔️ Objavo deliti na vašem FB profilu

V sodelovanju z 2i Film Slovenija bomo z dvema kartama razveselili kar 3 srečneže.🍀🍀🍀Pa pohitite, saj nagradna igra traja le do 18. 11. 2018 do 24:00 ure.🤞

Haloween je tukaj :)

Kljub temu, da naj bi bila to noč čarovnic, je to praznik, ki ga predvsem v zahodnem svetu obeležujejo v noči iz 31. oktobra na 1. november. V resnici predstavlja okrajšavo za »All Hallow’s Eve« oziroma »Hallow Eve«, večer vseh svetih oziroma večer pred vsemi svetimi. Pri nas boste tako kot vsako leto vsi obiskovalci deležni majhnega, sladkega presenečenja 🙂

Mesec junij se že počasi izteka in z veseljem vam sporočamo, da smo že tretje leto zapored prejeli Certifikat odličnosti, ki ga podeljuje eno najbolj znanih popotniških spletnih podjetij TripAdvisor. Seveda se moramo še posebej zahvaliti vsem vam dragi obiskovalci in obiskovalke, saj ste se potrudili in opisali svoje doživljaje v escape dogodivščini in na splošno o vtisih, ki ste jih doživeli pri nas. Še naprej se bomo trudili in izboljševali pogoje za vaše dobro počutje pri nas, saj brez vas ne bi dobili tega laskavega priznanja.

TOP
Facebook